Klant recensies over PIPELINE Store Eindhoven

Overzicht
positive97%(32 Beoordelingen)
Gemiddelde score: 9.8/10neutral3%(1 Beoordelingen)
Aantal beoordelingen: 33negative0%(0 Beoordelingen)

- Klik hier om een ​​beoordeling achter te laten


Pipeline Eindhoven
rating
Vriendelijk, adviserend en goede service
Rudy C.28-09-2018
Han
rating
Snel, nauwkeurig, coulant en communicatief!
Han P.28-09-2018
Store Eindhoven
rating
Prima winkel en de service een 10 plus
P S.28-09-2018
Bestelling herhalen
rating

Ik zou graag simpelweg mijn bestelling van de vorige keer willen kunnen herhalen. Maar ik geloof niet dat dit mogelijk is

Stefan v.28-09-2018
Antwoord:

Beste, Dit is wel mogelijk ;-)


Ga naar je besteloverzicht (Geschiedenis orders).


Bij bestel referentie van je laatste bestelling, klik je op het + teken.


Dit klapt een extra regel open. Op het einde van deze regel staan 2 pijltjes in een rondje met daarachter de tekst (re order)


Als je hierop klikt kan je je laatste bestelling opnieuw doen (herhalen).

tevreden
rating
prachtige winkel veel keuze vriendelijke bediening en goede uitleg
Wil T.28-09-2018
TOP !!!
rating
Always quick service !!
Berto d.30-07-2018
voorbeeld voor andere winkels
rating
Onlangs een Kayfun aangeschaft hier. Super dat er een winkel in Brabant is die kwaliteitsproducten aanbiedt en geweldige service biedt. Hier kunnen vele andere winkels een voorbeeld aan nemen. Ik kom zeker nog langs voor een nieuwe mod!
Joris D.05-03-2018
Very good delivery
rating

See the title ;)

Desmet C.13-09-2017
Louise
rating

snelle levering door de brievenbus, perfect.

Jonna B.12-09-2017
Winkel ervaring
rating

Vriendelijke en deskundige uitleg bij vragen en behulpzaam bij problemen. Online bestellen is eenvoudig en de levering is prompt, maar een bezoek aan de winkel als je specifieke vragen hebt is een aanrader.

Henk d.11-09-2017
Mening
rating

Altijd alles op voorraad en wordt prima geholpen. Openingstijden mogen ruimer.

Karel S.09-09-2017
Levering
rating

Snelle en keurige bezorging

Edith v.09-09-2017
Mensenwerk
rating

Altijd vlotte levering en als het nodig is behulpzaam en probleemoplossend. Dank je wel!

Willy v.09-09-2017
Super Pipeline, Toppie
rating

Fijne en vlotte service. Heel tevreden over Pipeline. Marjo.

Th.B. L.09-09-2017
No comment
rating

No comment

Sonny D.09-09-2017
Pipeline webstore is top!
rating

Duidelijke webpagina. Zeer vriendelijk en behulpzame mensen, die weten waar ze over praten. Ben zeer tevreden!

Willy v.02-07-2017
Super
rating

Super gewoon

Astrid M.30-06-2017
Top
rating

Altijd snel

Michiel B.30-06-2017
Contact
rating

Ik vind het erg jammer en niet correct dat er niet op mails geantwoord wordt. Na ruim een week nog steeds geen antwoord op een mail waarin ik aangeef dat er iets niet goed is bij de laatste verzending.

C. v.27-06-2017
Antwoord:

Beste, wij hebben dezelfde avond nog een mail terug gestuurd. Na telefonische contact te hebben gehad bleek de mail in de spam folder (ongewenste email) terecht gekomen te zijn.
Het kan inderdaad voorkomen dat de mails van ons hierin terecht komen. Wilt u zeker zijn dat de mails bij u binnekomen in de juiste folder, maar dan het email adrs van ons aan onder contacten.

snel en prima geregeld
rating

prima geregeld

Henk S.19-06-2017
PIPELINE Store Eindhoven - Gemiddelde score: 9.8/10 - Aantal beoordelingen: 33
Resultaat 1 - 20 van 0 items