Klant recensies over PIPELINE Store Eindhoven

Overzicht
positive 100% (26 Beoordelingen)
Gemiddelde score: 9.9/10 neutral 0% (0 Beoordelingen)
Aantal beoordelingen: 26 negative 0% (0 Beoordelingen)

- Klik hier om een ​​beoordeling achter te laten


Very good delivery
rating

See the title ;)

Desmet C.13-09-2017
Louise
rating

snelle levering door de brievenbus, perfect.

Jonna B.12-09-2017
Winkel ervaring
rating

Vriendelijke en deskundige uitleg bij vragen en behulpzaam bij problemen. Online bestellen is eenvoudig en de levering is prompt, maar een bezoek aan de winkel als je specifieke vragen hebt is een aanrader.

Henk d.11-09-2017
Mening
rating

Altijd alles op voorraad en wordt prima geholpen. Openingstijden mogen ruimer.

Karel S.09-09-2017
Levering
rating

Snelle en keurige bezorging

Edith v.09-09-2017
Mensenwerk
rating

Altijd vlotte levering en als het nodig is behulpzaam en probleemoplossend. Dank je wel!

Willy v.09-09-2017
Super Pipeline, Toppie
rating

Fijne en vlotte service. Heel tevreden over Pipeline. Marjo.

Th.B. L.09-09-2017
Klantgerichtheid vanuit de winkel
rating

Goede winkel alleen service en helpen aan klanten mag wat vlotter en soms moeten de klanten lang wachten voor ze geholpen worden. Dus tijd en flexibiliteit geboden voor klanten.

J.J.W.M. A.09-09-2017
Antwoord:

Het kan soms voorkomen dat je ietsjes langer moet wachten. Wij proberen iedereen op een zo goed mogelijke manier te helpen. Daar er mensen bij zijn die een uitleg van een e-sigaret nodig hebben omdat ze nooit eerder gedampt hebben vergt enig geduld ook voor de verkoper.  ;-)))

No comment
rating

No comment

Sonny D.09-09-2017
Pipeline webstore is top!
rating

Duidelijke webpagina. Zeer vriendelijk en behulpzame mensen, die weten waar ze over praten. Ben zeer tevreden!

Willy v.02-07-2017
Super
rating

Super gewoon

Astrid M.30-06-2017
Top
rating

Altijd snel

Michiel B.30-06-2017
snel en prima geregeld
rating

prima geregeld

Henk S.19-06-2017
Bereik
rating

Goed tot uitstekend

Gerry R.15-06-2017
Pipeline store Eindhoven
rating

Fijne mensen. Vlotte bediening. Problemen worden meteen opgelost. En online vandaag bestellen, morgen in huis.

Jeanne W.22-05-2017
top
rating

altijd oké

Michiel B.21-05-2017
Pipeline
rating

In de winkel krijg ik altijd een prima advies. Op de website is echt vandaag bestellen morgen in huis. Prima service

Brigitte V.10-05-2017
Pipeline team
rating

Zeer goede dienst na verkoop, garantie wordt gewaardeerd ! Professionele uitleg !

Rudy C.05-05-2017
Klantvriendelijk, snelle levering
rating

Zeer vriendelijke en uitgebreide uitleg, neemt echt de tijd om het onduidelijke duidelijk te maken.

Flip J.05-05-2017
.
rating

.

Sanne v.04-05-2017
PIPELINE Store Eindhoven - Gemiddelde score: 9.9/10 - Aantal beoordelingen: 26
Resultaat 1 - 20 van 0 items