Klant recensies over PIPELINE Store Eindhoven

Overzicht
positive 100% (26 Beoordelingen)
Gemiddelde score: 9.9/10 neutral 0% (0 Beoordelingen)
Aantal beoordelingen: 26 negative 0% (0 Beoordelingen)

Klik hier om een ​​beoordeling achter te laten


Pipeline webstore is top!
rating

Duidelijke webpagina. Zeer vriendelijk en behulpzame mensen, die weten waar ze over praten. Ben zeer tevreden!

Willy v.02-07-2017
Levering meestal op tijd
rating

Maar net voor 16:00 bestellen wil niet zeggen dat het de volgende dag wordt afgeleverd helaas.

Eric B.01-07-2017
Antwoord:

Helaas hebben wij geen invloed op de bezorgende partij. Wij trachten onze bezorgdienst de verzendingen na 16:00 uur op te laten halen, maar zij zijn ook gebonden aan de drukte op hun route, waardoor het voor kan komen dat ze net iets voor 16:00 uur onze post ophalen.

Super
rating

Super gewoon

Astrid M.30-06-2017
Top
rating

Altijd snel

Michiel B.30-06-2017
Servicegericht
rating

Fijne winkel waar ze topproducten hebben en tijd voor je nemen

sanne v.30-06-2017
Contact
rating

Ik vind het erg jammer en niet correct dat er niet op mails geantwoord wordt. Na ruim een week nog steeds geen antwoord op een mail waarin ik aangeef dat er iets niet goed is bij de laatste verzending.

C. v.27-06-2017
Antwoord:

Beste, wij hebben dezelfde avond nog een mail terug gestuurd. Na telefonische contact te hebben gehad bleek de mail in de spam folder (ongewenste email) terecht gekomen te zijn.
Het kan inderdaad voorkomen dat de mails van ons hierin terecht komen. Wilt u zeker zijn dat de mails bij u binnekomen in de juiste folder, maar dan het email adrs van ons aan onder contacten.

snel en prima geregeld
rating

prima geregeld

Henk S.19-06-2017
Bereik
rating

Goed tot uitstekend

Gerry R.15-06-2017
Prima web winkel
rating

Bestel al heel lang bij Pipeline voor mijn vrouw. Wel eens ergens anders geprobeerd, goedkoper en geen verzendkosten, maar toch weer terug bij Pipeline omdat de smaak tenslotte doorslag gevend is.

Jjp L.10-06-2017
Vriendelijk en gedulding
rating

De mevrouw die mij geholpen heeft was zeer vriendelijk, geduldig en luisterde goed naar mijn wensen. Daar heeft zij mij verschillende producten afgeraaden en andere aanbevolen. Uiteindelijk ben ik zeer blij met de producten die ik heb gekocht.

Elmer Z.24-05-2017
Pipeline store Eindhoven
rating

Fijne mensen. Vlotte bediening. Problemen worden meteen opgelost. En online vandaag bestellen, morgen in huis.

Jeanne W.22-05-2017
top
rating

altijd oké

Michiel B.21-05-2017
Pipeline
rating

In de winkel krijg ik altijd een prima advies. Op de website is echt vandaag bestellen morgen in huis. Prima service

Brigitte V.10-05-2017
webshop
rating

eerste keer via de webshop normaal altijd in eindhoven naar de shop maar ook de webshop helemaal ok zeker als je al weet wat je wil als je nieuw bent even naar de shop in eindhoven daar krijg je echt goed advies en niet van koop maar het duurste nee wat heb jij nodig en zo moet het kunnen andere winkels nog heel veel van leren

John v.08-05-2017
Herbert en Jovita
rating

Fijne winkel met zeer capabele mensen, zeker Edwin heeft verstand van zaken en neemt ruim de tijd om je te adviseren, is verder ook heel kundig! In de winkel ook een zeer ruime keuze in liquids en electronische sigaretten, met het advies loop je stralend en dampend de winkel uit, het geheel heeft een goede professionele uitstraling, incl de website met een goed overzicht en snelle levering!

Jovita P.08-05-2017
Pipeline team
rating

Zeer goede dienst na verkoop, garantie wordt gewaardeerd ! Professionele uitleg !

Rudy C.05-05-2017
Klantvriendelijk, snelle levering
rating

Zeer vriendelijke en uitgebreide uitleg, neemt echt de tijd om het onduidelijke duidelijk te maken.

Flip J.05-05-2017
.
rating

.

Sanne v.04-05-2017
Verzending Fiber Freaks Yarn
rating

Ik heb FF Yarn op donderdag besteld en 2 dagen later ... zaterdag dus ... thuis mogen thuis mogen ontvangen van PostNL. Het pakketje was goed verpakt en onbeschadigd. In mijn ogen top delivering en voor top delivering volle mep steren.

Zoran S.01-05-2017
10
rating

Goed service en snelle verwerking bestelling

Gerry R.29-04-2017
PIPELINE Store Eindhoven - Gemiddelde score: 9.9/10 - Aantal beoordelingen: 26
Resultaat 1 - 20 van 0 items