Klant recensies over PIPELINE Store Eindhoven

Overzicht
positive 100% (35 Beoordelingen)
Gemiddelde score: 9.9/10 neutral 0% (0 Beoordelingen)
Aantal beoordelingen: 35 negative 0% (0 Beoordelingen)

- Klik hier om een ​​beoordeling achter te laten


Very good delivery
rating

See the title ;)

Desmet C.13-09-2017
Louise
rating

snelle levering door de brievenbus, perfect.

Jonna B.12-09-2017
Winkel ervaring
rating

Vriendelijke en deskundige uitleg bij vragen en behulpzaam bij problemen. Online bestellen is eenvoudig en de levering is prompt, maar een bezoek aan de winkel als je specifieke vragen hebt is een aanrader.

Henk d.11-09-2017
Mening
rating

Altijd alles op voorraad en wordt prima geholpen. Openingstijden mogen ruimer.

Karel S.09-09-2017
Levering
rating

Snelle en keurige bezorging

Edith v.09-09-2017
Mensenwerk
rating

Altijd vlotte levering en als het nodig is behulpzaam en probleemoplossend. Dank je wel!

Willy v.09-09-2017
Super Pipeline, Toppie
rating

Fijne en vlotte service. Heel tevreden over Pipeline. Marjo.

Th.B. L.09-09-2017
Klantgerichtheid vanuit de winkel
rating

Goede winkel alleen service en helpen aan klanten mag wat vlotter en soms moeten de klanten lang wachten voor ze geholpen worden. Dus tijd en flexibiliteit geboden voor klanten.

J.J.W.M. A.09-09-2017
Antwoord:

Het kan soms voorkomen dat je ietsjes langer moet wachten. Wij proberen iedereen op een zo goed mogelijke manier te helpen. Daar er mensen bij zijn die een uitleg van een e-sigaret nodig hebben omdat ze nooit eerder gedampt hebben vergt enig geduld ook voor de verkoper.  ;-)))

No comment
rating

No comment

Sonny D.09-09-2017
Pipeline webstore is top!
rating

Duidelijke webpagina. Zeer vriendelijk en behulpzame mensen, die weten waar ze over praten. Ben zeer tevreden!

Willy v.02-07-2017
Levering meestal op tijd
rating

Maar net voor 16:00 bestellen wil niet zeggen dat het de volgende dag wordt afgeleverd helaas.

Eric B.01-07-2017
Antwoord:

Helaas hebben wij geen invloed op de bezorgende partij. Wij trachten onze bezorgdienst de verzendingen na 16:00 uur op te laten halen, maar zij zijn ook gebonden aan de drukte op hun route, waardoor het voor kan komen dat ze net iets voor 16:00 uur onze post ophalen.

Super
rating

Super gewoon

Astrid M.30-06-2017
Top
rating

Altijd snel

Michiel B.30-06-2017
Servicegericht
rating

Fijne winkel waar ze topproducten hebben en tijd voor je nemen

sanne v.30-06-2017
Contact
rating

Ik vind het erg jammer en niet correct dat er niet op mails geantwoord wordt. Na ruim een week nog steeds geen antwoord op een mail waarin ik aangeef dat er iets niet goed is bij de laatste verzending.

C. v.27-06-2017
Antwoord:

Beste, wij hebben dezelfde avond nog een mail terug gestuurd. Na telefonische contact te hebben gehad bleek de mail in de spam folder (ongewenste email) terecht gekomen te zijn.
Het kan inderdaad voorkomen dat de mails van ons hierin terecht komen. Wilt u zeker zijn dat de mails bij u binnekomen in de juiste folder, maar dan het email adrs van ons aan onder contacten.

snel en prima geregeld
rating

prima geregeld

Henk S.19-06-2017
Bereik
rating

Goed tot uitstekend

Gerry R.15-06-2017
Prima web winkel
rating

Bestel al heel lang bij Pipeline voor mijn vrouw. Wel eens ergens anders geprobeerd, goedkoper en geen verzendkosten, maar toch weer terug bij Pipeline omdat de smaak tenslotte doorslag gevend is.

Jjp L.10-06-2017
Vriendelijk en gedulding
rating

De mevrouw die mij geholpen heeft was zeer vriendelijk, geduldig en luisterde goed naar mijn wensen. Daar heeft zij mij verschillende producten afgeraaden en andere aanbevolen. Uiteindelijk ben ik zeer blij met de producten die ik heb gekocht.

Elmer Z.24-05-2017
Pipeline store Eindhoven
rating

Fijne mensen. Vlotte bediening. Problemen worden meteen opgelost. En online vandaag bestellen, morgen in huis.

Jeanne W.22-05-2017
PIPELINE Store Eindhoven - Gemiddelde score: 9.9/10 - Aantal beoordelingen: 35
Resultaat 1 - 20 van 0 items